keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Esittäytyminen.

Ajattelin tässä vielä esittäytyä, jos minulla vakituisia lukijoita löytyy ^^ Elikäs olen Nici ja vappuna tulee 20 vuotta täyteen syntymästäni. Asun Lohjalla omassa vuokrakaksiossani kahden kissan ja kahden marsun kanssa. Työskentelen kaupan kassalla, tällä hetkellä olen tosin pitkäaikaisella sairaslomalla. Asiat jotka lämmittävät sydäntäni ovat eläimet, enimmäkseen kissat ja hevoset, musiikki, taiteet ja omat ystävät sekä perheeni.
Pipsu on ensimmäinen oma kissani, ja ikää tulee tytölle toukokuussa 6v. Pipsu on ollut minulla kohta 2v, ja on erittäin herkkä tapaus, syynä menneisyyden pahoinpitelyt. Kun tyttö on kaksin kanssani, hän tulee ulos kuoreestaan ja on mitä ihanin ja hellyyttävin kissa!



Jack Sparrow eli Jack tai Jaska on nuorimmaiseni, valloittava töpöhäntä joka on kova juttelemaan. Jack on tällä hetkellä puolitoista vuotta vanha ja on erittäin huomionkipeä. Kisu rakastaa katsella muuta elämää parvekkeella, mutta kun päästään valjaissa ihan pihalle asti, niin silloin tulee pupu pöksyyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti